Pianoles voor studenten

Studeer je in de stad Groningen en zoek je naast je studie een leuke hobby? Om even tot rust te komen of om je pianospelen weer op te pakken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef les aan meerdere studenten uit de stad Groningen. 

Beginners

Heb je nog niet eerder piano gespeeld, maar lijkt het je leuk dit instrument te leren bespelen? Speciaal voor studenten werk ik met meer 'volwassen' muziek, een methode waarbij je meteen noten leert lezen, zonder "Boer wat zeg je van mijn kippen' :-) 

Gevordenen

Heb je vroeger al piano leren spelen en wil je dit weer oppakken? Neem je oude pianoboeken mee en we pakken de draad weer op. Je bepaalt zelf in welke richting we gaan, meer de klassieke hoek, stukken van Jan Tiersen, of top40. 

Wekelijkse les
Je volgt wekelijks een les van een half uur op een vaste tijd. Je krijgt les op een prachtige Kawai vleugel! Bel me even om te kijken welke tijd voor jou nog beschikbaar is. 

Ik hoor graag van je, 

Julia Zubar
06 - 41839063