Jan uit Groningen

Op mijn 55 ste ben ik begonnen met pianoles bij Julia. Ik kon in het geheel geen noten lezen en wist eigenlijk niet goed waar ik aan begon. Maar, de hartelijke ontvangst bij mijn proefles en het enthousiasme wat Julia uitstraalde tijdens deze eerste les gaf mij direct het gevoel op het juiste adres te zijn aangeland.

De lessen worden gegeven in een vriendelijke, rustige sfeer en Julia heeft eindeloos veel geduld om leerlingen iets te leren. Ze legt je totaal geen prestatiedruk op en staat open voor vragen en ideeën.

De gebruikte lesmethode is leuk om uit te werken en heeft veel variatie, maar als je zelf graag eens een “muzikaal uitstapje” wilt gaan maken met door jezelf gekozen muziek staat Julia daar ook voor open.

Kortom; ik vind pianoles van Julia erg leuk en geniet ervan.


Marian uit Ten Boer (66 jaar)

Toen ik 63 jaar was ben ik begonnen met pianoles bij Julia. Iedere maandagmiddag ga ik met veel plezier naar pianoles. Ik heb veel geleerd in deze 2 1/2 jaar.


Els uit Ten Boer

Al heel lang (ruim 12 jaar) heb ik elke week pianoles. Ik leer nog steeds heel veel en ga met heel veel plezier. Door drukte lukt het niet altijd om genoeg tijd vrij te maken om thuis piano te spelen. Dat is geen probleem, want dan spelen we samen quatre-mains. Julia, je bent een hele fijne pianolerares!! Ik hoop dat we nog lang door kunnen gaan.


Julia uit Groningen, 10 jaar

"Ik ben heel blij dat Julia mijn lerares is. Ik vind de lessen altijd heel leuk en ik leer ook veel."Cilia uit Leek (violiste)

"Ik vond het hartstikke leuk en leerzaam!!! En zeker voor herhaling vatbaar!"

begeleid tijdens auditie Haydn Jeugd Strijkorkest


Anna uit Haren (violiste)

"Het samenspelen was erg leuk en het klikte meteen. De tips die ik van Julia kreeg kon ik goed gebruiken. Dankjewel daarvoor, Julia!" 

begeleid tijdens auditie Haydn Jeugd Strijkorkest